Reglament

Reglament:

Per evitar possibles accidents o qualsevol tipus de problema, hem creat un reglament que desitgem que tots els participants compleixin. Així podrem celebrar una bona pedalada i no malmetrem res.

· Per a més seguretat dels participants en cas d’accident, és obligatori l’ús del casc.

· Està prohibit llençar deixalles i qualsevol tipus d’objecte (càmeres malmeses, ampolletes d’aire comprimit, etc.). Les deixalles es poden dipositar en els punts d’avituallament.

· Cal respectar les propietats privades per on passa la pedalada i no malmetre l’entorn.

. Recordeu que la cursa es desenvoluparà dins d’un entorn natural i fràgil. Sigueu respectuosos amb el medi i no llenceu res a terra, llenceu-ho els punts habilitats.

· Tots els participants hauran de seguir un dels recorreguts senyalitzats.

· Cal mantenir la cordialitat amb la resta de participants. Recordem que no és una cursa competitiva, per tant, s’ha d’entendre que no tothom anirà al mateix ritme.

· L’organització no es fa responsable dels accidents físics o materials que els participants puguin ocasionar o patir. Tampoc no es fa responsable d’altres danys que la participació a la pedalada pugui comportar per als inscrits, ni dels danys que aquests puguin fer a tercers. Cada participant haurà d’assumir la responsabilitat dels seus actes.

· Els participants menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un participant major d’edat.

· L’organització es reserva el dret de modificar o anul·lar parcialment o totalment la pedalada per qüestions climàtiques o en cas de força major, que pugin posar en risc la integritat dels participants i de la pròpia organització, així com el dret a decidir sobre situacions imprevistes que no quedin reflectides en aquest reglament.

· Els dorsals hauran d’estar sempre visibles.

· En cas d’abandonament voluntari o involuntari (per avaria o accident), caldrà informar l’organització per controlar la situació. En cas d’emergència mèdica o accident, caldrà trucar al telèfon d’emergències 112 o al telèfon de l’organització de la pedalada.

· Respectant la privacitat que atorga la Llei, les dades personals cedides pels participants no seran cedides a cap altre organització, grup o associació.

· Els participants autoritzen a l’organització a fer ús de les imatges preses durant la seva participació a la pedalada i cedeixen tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que la organització considerin oportú exercitar, sense que tinguin dret a rebre cap compensació econòmica.

· El no compliment d’aquest reglament, Així com conductes incíviques i/o antiesportives durant les curses podran ser motiu de desqualificació.
El fet d’inscriure’s i participar a la pedalada implica l’acceptació d’aquest reglament i la declaració individual de cada participant d’estar en un bon estat físic per participar a la pedalada així com tenir una assegurança mèdica vàlida a Espanya que li cobreixi qualsevol incident derivat de la seva participació, renunciant a qualsevol tipus de demanda contra l’Organització o qualsevol persona que col·labori amb l’esdeveniment pels danys que es pugin ocasionar.

8 thoughts on “Reglament

  1. Hola, ese fin de semana no estaré por motivos laborales pero ya tengo mi inscripción. Se puede cancelar?

  2. Hola. Bona nit. Som cinc amics que voldríem fer la cursa. Dels cinc, un parell porten un any amb la bici de muntanya, i la resta ens “defensem”… sobre tot pujant. Aquests companys ens pregunten si les “trialeras” son extremadament complicades. Grácies.

    1. Hola Marc!, les inscripcions les obrirem el Dimecres 1 de Febrer. Podràs inscriure’t clicant a la mateixa barra del menú. Ens veiem el 9 d’Abril!

    1. Hola! Les inscripcions les obrim el proper dia 1 de Febrer. El link el trobareu aqui a la web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.